Un pacient amb coronavirus més que ahir a la UCI de Manacor

Set ingressats totals a l’hospital comarcal

 

Tot i que no han canviat en els totals, les xifres d’ingressats amb coronavirus que avui dimecres presenta l’hospital de Manacor són una mica pitjors que ahir. I és que és vera que s’han reduït els pacients que són a la tercera planta, passen de quatre a tres, això és a costa d’un augment dels que són a la Unitat de Cures Intensives (UCI), que passen de tres a quatre. En total idò set ingressats que fan que l’estabilitat sigui la tendència de les darreres setmanes de confinament, Fase 0 i Fase I.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad