Un pacient amb coronavirus més que ahir a la UCI de Manacor

Set ingressats totals a l’hospital comarcal

 

Tot i que no han canviat en els totals, les xifres d’ingressats amb coronavirus que avui dimecres presenta l’hospital de Manacor són una mica pitjors que ahir. I és que és vera que s’han reduït els pacients que són a la tercera planta, passen de quatre a tres, això és a costa d’un augment dels que són a la Unitat de Cures Intensives (UCI), que passen de tres a quatre. En total idò set ingressats que fan que l’estabilitat sigui la tendència de les darreres setmanes de confinament, Fase 0 i Fase I.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad