L’escola de Ses Comes no estarà acabada fins almanco febrer de 2021

La Conselleria va suspendre els tràmits administratius pel coronavirus

 

Nova aturada de plaços per a la reforma de l’escola de Ses Comes de Porto Cristo. Un retard en la reactivació de les obres, propiciat per la crisi sanitària i la suspensió dels plaços d’adjudicació, fa que no sigui fins entrat el 2021 que el projecte previst pugui estar acabat. El ple municipal d’ahir va servir perquè s’aclarissin alguns dubtes dels que la conselleria d’Educació només havia informat a l’ajuntament de Manacor fa uns quants dies.

El responsable local d’Educació, Mateu Marcé, va respondre a una pregunta d’AIPC explicant que, si bé el periode inicial per a la licitació del nou projecte acabava el 30 de maig, “es va suspendre quan es va entrar en l’estat d’alarma” i va quedar sense efecte, amb la qual cosa no van córrer els plaços administratius com podria parèixer lògic. “La setmana passada vaig parlar amb l’Ibisec, que en ens va informar que el nou plaç acaba ara el 22 de maig, el que vol dir que se li han de sumar dos mesos més per licitar l’obra”.

Tenint en compte que quan l’antiga empresa que havia començat les feines va fer fallida a finals de 2019, encara quedaven sis mesos per enllestir el projecte, això vol dir que els alumnes de Ses Comes no només començarien les classes del proper curs amb les restriccions del coronavirus, sino amb obres fins, almenys, el mes de febrer de 2021.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad