Les misses es reprenen amb neteja i seguretat

La imatge

 

Aquest dilluns, amb l’entrada de les Balears a la Fase I, s’han pogut reprendre les misses a les parròquies de Manacor. Un bon nombre de fidels van acudir a la primera Eucaristia amb poble després de dos mesos a l’església gran.

Això sí, cumplint amb les mesures de prevenció establertes i que recomanen: anar amb mascareta, desinfectar-se les mans a l’entrada i la sortida del temple, asseure’s a l’espai dels bancs que no estigui senyalitzat, mantenir dos metres de distància entre persones, no donar-se la pau, rebre la comunió a la mà i evitar aglomeracions a l’entrada i la sortida de la missa. Acabada la jornada, el rector Antoni Amorós i un grup de voluntaris van netejar els bancs i els llocs sensibles de l’església.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad