Les misses es reprenen amb neteja i seguretat

La imatge

 

Aquest dilluns, amb l’entrada de les Balears a la Fase I, s’han pogut reprendre les misses a les parròquies de Manacor. Un bon nombre de fidels van acudir a la primera Eucaristia amb poble després de dos mesos a l’església gran.

Això sí, cumplint amb les mesures de prevenció establertes i que recomanen: anar amb mascareta, desinfectar-se les mans a l’entrada i la sortida del temple, asseure’s a l’espai dels bancs que no estigui senyalitzat, mantenir dos metres de distància entre persones, no donar-se la pau, rebre la comunió a la mà i evitar aglomeracions a l’entrada i la sortida de la missa. Acabada la jornada, el rector Antoni Amorós i un grup de voluntaris van netejar els bancs i els llocs sensibles de l’església.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad