Les biblioteques de Manacor i Porto Cristo tornen a obrir

Per prèstec i devolució de llibres. La de Son Macià ho farà dilluns amb l’horari habitual

 

Després de dos mesos tancades al públic (encara que hi ha continuat la feina administriva i de gestió) les biblioteques municipals de Manacor i Porto Cristo tornen a obrir al públic. Serà a partir d’aquest dimecres 13 de maig de 8 a 14 hores fins divendres i després a partir del dilluns continuant amb l’horari habitual.

En un principi i durant la Fase I de desconfinament, només estaran actives per servei de prèstec i devolució de llibres i documents, fins que s’entri en una nova fase més avançada. Així mateix els llibres podran ser retornats a la bústia situada a l’entrada del claustre. També cal assenyalar que la biblioteca de Son Macià, situada al Centre Cívic, no obrirà fins el proper dilluns, i ja amb el tradicional horari d’hivern.

Durant aquesta primera fase, tots els llibres i documents retornats es posaran durant dues setmanes en quarentena, fins a tornar a poder entrar en catàleg. Es suspèn temporalment el servei de prèstec interbibliotecari i no es permet de moment la consulta del fons documental.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad