Les biblioteques de Manacor i Porto Cristo tornen a obrir

Per prèstec i devolució de llibres. La de Son Macià ho farà dilluns amb l’horari habitual

 

Després de dos mesos tancades al públic (encara que hi ha continuat la feina administriva i de gestió) les biblioteques municipals de Manacor i Porto Cristo tornen a obrir al públic. Serà a partir d’aquest dimecres 13 de maig de 8 a 14 hores fins divendres i després a partir del dilluns continuant amb l’horari habitual.

En un principi i durant la Fase I de desconfinament, només estaran actives per servei de prèstec i devolució de llibres i documents, fins que s’entri en una nova fase més avançada. Així mateix els llibres podran ser retornats a la bústia situada a l’entrada del claustre. També cal assenyalar que la biblioteca de Son Macià, situada al Centre Cívic, no obrirà fins el proper dilluns, i ja amb el tradicional horari d’hivern.

Durant aquesta primera fase, tots els llibres i documents retornats es posaran durant dues setmanes en quarentena, fins a tornar a poder entrar en catàleg. Es suspèn temporalment el servei de prèstec interbibliotecari i no es permet de moment la consulta del fons documental.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad