Ja es poden visitar virtualment els centres escolars manacorins per la seva elecció

‘Tria el teu centre’ és el portal web a través del que es poden veure les característiques de cada un

 

Aquesta setmana s’ha posat finalment en funcionament Tria el teu centre, un portal web on es pot veure el mapa escolar del municipi de Manacor i dur a terme el procés d’admissió de l’alumnat. A través de la següent direcció https://triaelteucentre.cat/ els pares poden veure les línies metodològiques de cada centre, així com les seves instal·lacions, plans educatius i forma de funcionar. Una eina, que aquesta setmana acabarà de completar-se i que està pensada per facilitar l’accés a la informació i ajudar en l’elecció de centre.

“Estam a les portes d’un nou procés d’admissió d’alumnes i enguany sabem que és ben particular. No serà possible visitar físicament els distints centres escolars abans de fer la sol·licitud de plaça a causa de l’estat d’alarma sanitària que ha provocat la COVID-19”, explica el regidor d’Educació manacorí, Mateu Marcé.

“Si cada any els equips directius dels centres educatius del municipi es coordinen per tal d’oferir unes jornades de portes obertes destinades a totes les famílies, ara més que mai es volen presentar i saludar-vos. Per aquest motiu posam a la vostra disposició aquesta pàgina”.

Si feis clic aquí podreu veure el mapa escolar d’educació infantil de primer cicle (d’interès per a famílies amb infants nascuts el 2018, 2019 o 2020) i d’educació infantil de segon cicle i primària (d’interès per a famílies amb infants nascuts el 2017).

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad