Coronavirus a l’hospital de Manacor: Quatre pacients a planta, tres a UCI

Una nova alta que fa que les xifres en mantenguin estables

 

Lleu baixada de pacients afectats per COVID-19 a l’Hospital de Manacor. Avui dimarts les xifres (que van fluctuant dia a dia amb poc marge cap amunt o cap avall) mostren que ahir va ser donat d’alta un dels pacients que fins ara estava a la tercera planta, amb la qual cosa el número de malalts lleus se situa ara en els quatre, mentre que a la UCI hi segueixen pendents d’evolució tres pacients més. Aquesta, està clar, serà una setmana clau per determinar si la corba acaba de baixar o es manté en nivells acceptables.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad