Coronavirus a l’hospital de Manacor: Quatre pacients a planta, tres a UCI

Una nova alta que fa que les xifres en mantenguin estables

 

Lleu baixada de pacients afectats per COVID-19 a l’Hospital de Manacor. Avui dimarts les xifres (que van fluctuant dia a dia amb poc marge cap amunt o cap avall) mostren que ahir va ser donat d’alta un dels pacients que fins ara estava a la tercera planta, amb la qual cosa el número de malalts lleus se situa ara en els quatre, mentre que a la UCI hi segueixen pendents d’evolució tres pacients més. Aquesta, està clar, serà una setmana clau per determinar si la corba acaba de baixar o es manté en nivells acceptables.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad