Un ciutadà francès anònim composa una cançó d’agraïment a l’hospital

El vídeo

Un ciutadà francès que no ha volgut fer públic el seu nom, ha composat una cançó homenatge a tots els professionals de l’hospital de Manacor, com a agraïment per la labor que estan duent a terme durant l’estat d’alarma i la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

Sota el títol ‘Siempre està’, el videoclip, penjat a Youtube i a les xarxes socials del propi hospital manacorí, mostra distintes imatges del paisatge del Llevant combinades amb altres del centre, dels metges i de les mostres d’afecte de pacients i facultatius. Mesclant també música, lletra i llenguatge de signes.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad