Un ciutadà francès anònim composa una cançó d’agraïment a l’hospital

El vídeo

Un ciutadà francès que no ha volgut fer públic el seu nom, ha composat una cançó homenatge a tots els professionals de l’hospital de Manacor, com a agraïment per la labor que estan duent a terme durant l’estat d’alarma i la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

Sota el títol ‘Siempre està’, el videoclip, penjat a Youtube i a les xarxes socials del propi hospital manacorí, mostra distintes imatges del paisatge del Llevant combinades amb altres del centre, dels metges i de les mostres d’afecte de pacients i facultatius. Mesclant també música, lletra i llenguatge de signes.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad