L’Ajuntament no cobrarà la taxa d’ocupació de la via pública de 2020

Qui demani permís per una terrassa no pagarà taxa i a qui ja l’hagi demanat se li retornarà l’import

 

Segons la previsió de l’Estat, la Fase I comporta l’obertura de terrasses amb un “límit del 50% de les taules permeses a anys anteriors en base a la llicència municipal”. No obstant això, els establiments poden tenir un major nombre de taules sempre que l’Ajuntament permeti més espai disponible, “tot respectant la proporció taules / superfície del 50%”.

En aquest sentit, L’Ajuntament de Manacor derogarà l’ordenança fiscal d’ocupació de la via pública amb efecte retroactiu a dia 1 de gener de 2020. D’aquesta manera, qui demani permís per a l’ocupació no pagarà taxa i a qui ja l’hagi demanat se li retornarà l’import. Per altra banda, l’Ajuntament està preparant un document de preguntes freqüents per a facilitar informació als interessats.

El regidor d’Ocupació de la Via Pública, Carles Grimalt, ha deixat clar que la mesura es dona per “afavorir la reactivació del municipi en uns moments tan complicats com aquests”. “És important que l’Ajuntament no es posi de perfil i encari respostes útils per a la ciutadania”, ha exposat.

L’ajuntament de Manacor ha elaborat un document de sol·licitud per a l’ampliació de l’ocupació de la via pública amb taules i cadires. Ampliació que es duria a terme de manera provisional i durant el temps que duri l’estat d’alarma. Els requisits són dos: tenir el títol habilitant de l’activitat en qüestió i l’autorització vigent per ocupació de la via pública amb taules i cadires. A més de respectar les mesures de seguretat indicades per la Conselleria de Sanitat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad