Es mantenen els vuit ingressats amb coronavirus a l’hospital de Manacor

Estancament de les dades a l’espera de com afecta la Fase I

 

El començament de la Fase I de desescalada s’ha iniciat avui tal i com va acabar la Fase 0 pel que respecte als ingressats amb coronavirus a l’hospital de Manacor. Aquest dilluns les dades indiquen que encara són vuit els pacients amb COVID-19, dels quals cinc són a la tercera planta i tres més a la UCI del mateix centre hospitalari, que, cal recordar, administra els malalts del denominat Sector Sanitari de Llevant i no només del municipi de Manacor en sentit estricte.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad