Es mantenen els vuit ingressats amb coronavirus a l’hospital de Manacor

Estancament de les dades a l’espera de com afecta la Fase I

 

El començament de la Fase I de desescalada s’ha iniciat avui tal i com va acabar la Fase 0 pel que respecte als ingressats amb coronavirus a l’hospital de Manacor. Aquest dilluns les dades indiquen que encara són vuit els pacients amb COVID-19, dels quals cinc són a la tercera planta i tres més a la UCI del mateix centre hospitalari, que, cal recordar, administra els malalts del denominat Sector Sanitari de Llevant i no només del municipi de Manacor en sentit estricte.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad