AIPC proposa que l’Ajuntament contracti mil persones amb dificultats durant un any

“Amb disset o divuit milions trets del remanent” del consistori i per fer front a la crisi post-coronavirus

 

L’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC) ha proposat al ple municipal ordinari celebrat avui, que l’ajuntament de Manacor pugui contractar fins a mil persones amb dificultats econòmiques derivades de la crisi sanitària del coronavirus, durant un any i amb un pressupost de “disset o divuit milions d’euros” trets del remanent del consistori manacorí , que en aquests moments s’acosta ja als 40 milions d’euros.

“No es tracta de regalar els doblers, sino generar un moviment al municipi”, ha explicat el portaveu d’AIPC, Joan Gomila. “Amb tot el superàvit que tenim fins i tot ens donaria per contractar-ne 2.000 de persones durant un any, o bé la meitat de 40 milions a mil veïnats i l’altra meitat per ajudar a autònoms o empreses perquè puguin seguir endavant. Mirau si és fàcil”. Tot això si, finalment, el govern estatal de Pedro Sánchez, autoritzi als ajuntaments a gastar allò acumulat durant la Llei Montoro.

Gomila ha argumentat la proposta fent veure que “el que ens ve damunt és molt trist, perquè la temporada turística serà horrorosa. Insistesc que no es tracta de regalar els doblers sino que aquesta gent pugui fer feines de brigada o que l’Ajuntament pugui arribar a acords amb grans empreses de suministre o construcció del municipi per poder fer-hi feina”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad