L’Ajuntament aposta per la bicicleta com a transport verd del ‘desconfinament’

Comença una campanya per fomentar-ne l’ús urbà

 

L’Ajuntament i la Policia Local de Manacor han posat en marxa una campanya per fomentar l’ús de la bicicleta com a vehicle de desplaçament pel casc urbà dels distints núclis del municipis. En aquests moments de restriccions per mor de la crisi sanitària, el consistori explica que la bici, a més de ser un mitjà de transport ecològic, eficient i còmode, “està autoritzat per desplaçar-se per fer les activitats permeses i les excepcions”.

El foment de l’ús de la bicicleta però, compta amb un handicap a Manacor, on els carrils dissenyats aposta queden quasi tots situats a les rondes exterior, i no tenen una continuitat entre sí, el que fa que no es pugui voltar el poble a través d’ells.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad