L’Ajuntament aposta per la bicicleta com a transport verd del ‘desconfinament’

Comença una campanya per fomentar-ne l’ús urbà

 

L’Ajuntament i la Policia Local de Manacor han posat en marxa una campanya per fomentar l’ús de la bicicleta com a vehicle de desplaçament pel casc urbà dels distints núclis del municipis. En aquests moments de restriccions per mor de la crisi sanitària, el consistori explica que la bici, a més de ser un mitjà de transport ecològic, eficient i còmode, “està autoritzat per desplaçar-se per fer les activitats permeses i les excepcions”.

El foment de l’ús de la bicicleta però, compta amb un handicap a Manacor, on els carrils dissenyats aposta queden quasi tots situats a les rondes exterior, i no tenen una continuitat entre sí, el que fa que no es pugui voltar el poble a través d’ells.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad