La corba del coronavirus a Manacor torna avui a baixar

Lleu baixada d’ingressats a la tercera planta de l’hospital

 

La particular corba que marca l’evolució del COVID-19 a la zona sanitària de Manacor i els municipis propers, torna avui a baixar després d’una setmana inestable de petites pujades. Avui diumenge hi ha un pacient menys ingressat a la tercera planta de l’hospital manacorí, és a dir que de sis s’ha passat a cinc, mentre que encara n’hi ha tres més a la Unitat de Cures Intensives (UCI), per un total de vuit malalts amb coronavirus. Estabilitat ara que toca entrar a una setmana clau amb la incorporació a la Fase I.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad