La corba del coronavirus a Manacor torna avui a baixar

Lleu baixada d’ingressats a la tercera planta de l’hospital

 

La particular corba que marca l’evolució del COVID-19 a la zona sanitària de Manacor i els municipis propers, torna avui a baixar després d’una setmana inestable de petites pujades. Avui diumenge hi ha un pacient menys ingressat a la tercera planta de l’hospital manacorí, és a dir que de sis s’ha passat a cinc, mentre que encara n’hi ha tres més a la Unitat de Cures Intensives (UCI), per un total de vuit malalts amb coronavirus. Estabilitat ara que toca entrar a una setmana clau amb la incorporació a la Fase I.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad