Ja no hi ha franges horaries per passejar o fer esport a Son Macià, s’Illot o Cales

El govern central permet passejar i fer esport a qualsevol hora als nuclis de menys de 5.000 habitants, ara també del mateix municipi

 

A partir d’avui ja no hi ha franges horaries per caminar o fer esport a Son Macià, s’Illot, Cala Murada, Cales de Mallorca, s’Estany den Mas, Cala Anguila i Cala Mendia, és a dir a tots aquells nuclis de població del terme municipal de menys de 5.000 habitants censats, el que encara exclou per tant, Porto Cristo (amb més de 7.000) i Manacor (amb més de 30.000).

Així ho explicava avui capvespre el batle de Manacor, Miquel Oliver: “Fins avui dia 10 de maig no ha arribat un poc de seny amb la mesura de de franges horàries per a pobles de menys de 5.000 habitants. Tots els nuclis del municipi excepte Manacor i Portocristo estan lliures de franges horàries per passejar, menors i pràctiques esportives”. “De totes formes vos he de demanar responsabilitat, no podem baixar la guàrdia la COVID encara conviu amb nosaltres i nosaltres tenim la solució per evitar que s’escampi més”, assenyala.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad