Ja no hi ha franges horaries per passejar o fer esport a Son Macià, s’Illot o Cales

El govern central permet passejar i fer esport a qualsevol hora als nuclis de menys de 5.000 habitants, ara també del mateix municipi

 

A partir d’avui ja no hi ha franges horaries per caminar o fer esport a Son Macià, s’Illot, Cala Murada, Cales de Mallorca, s’Estany den Mas, Cala Anguila i Cala Mendia, és a dir a tots aquells nuclis de població del terme municipal de menys de 5.000 habitants censats, el que encara exclou per tant, Porto Cristo (amb més de 7.000) i Manacor (amb més de 30.000).

Així ho explicava avui capvespre el batle de Manacor, Miquel Oliver: “Fins avui dia 10 de maig no ha arribat un poc de seny amb la mesura de de franges horàries per a pobles de menys de 5.000 habitants. Tots els nuclis del municipi excepte Manacor i Portocristo estan lliures de franges horàries per passejar, menors i pràctiques esportives”. “De totes formes vos he de demanar responsabilitat, no podem baixar la guàrdia la COVID encara conviu amb nosaltres i nosaltres tenim la solució per evitar que s’escampi més”, assenyala.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad