Els malalts de coronavirus a l’hospital de Manacor tornen a baixar de 10

Dos pacients menys que ahir divendres

 

Després d’uns quants dies d’incertesa i lleugeres pujades en les xifres de pacients infectats per COVID-19 al Sector Sanitari de Llevant, avui dissabte els números tornen a estabilitzar-se de manera que el total de pacients repartits entre la tercera planta i la Unitat de Cures Intensives torna a baixar de la barrera dels 10. D’aquesta manera ara mateix són sis els que estan ingressats amb un pronòstic més lleu i tres més els que es troben a la UCI, entubats a l’espera d’una evolució positiva.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad