Els malalts de coronavirus a l’hospital de Manacor tornen a baixar de 10

Dos pacients menys que ahir divendres

 

Després d’uns quants dies d’incertesa i lleugeres pujades en les xifres de pacients infectats per COVID-19 al Sector Sanitari de Llevant, avui dissabte els números tornen a estabilitzar-se de manera que el total de pacients repartits entre la tercera planta i la Unitat de Cures Intensives torna a baixar de la barrera dels 10. D’aquesta manera ara mateix són sis els que estan ingressats amb un pronòstic més lleu i tres més els que es troben a la UCI, entubats a l’espera d’una evolució positiva.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad