Coronavirus a Manacor: pujada dels pacients a planta i baixada a la UCI

El trasllat ahir d’una mare i un fill redueix a tres els ingressats a la UCI

 

El trasllat ahir dijous d’una mare i un fill que fins ara eren ingressats a la Unitat de Cures Intensives, fins a la tercera planta de l’hospital de Manacor, ha fet que el número de malalts per coronavirus a la UCI passi de cinc a tres. El que alhora suposa que aumentin els que precisament són a la zona reservada pels diagnòstics més lleus, que passen de cinc a vuit, és a dir que ha ingressat un pacient més del municipis que composen el Sector Sanitari de Llevant.

Mare i fill surten a la vegada després de 21 dies a la UCI de l’hospital de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad