Coronavirus a Manacor: pujada dels pacients a planta i baixada a la UCI

El trasllat ahir d’una mare i un fill redueix a tres els ingressats a la UCI

 

El trasllat ahir dijous d’una mare i un fill que fins ara eren ingressats a la Unitat de Cures Intensives, fins a la tercera planta de l’hospital de Manacor, ha fet que el número de malalts per coronavirus a la UCI passi de cinc a tres. El que alhora suposa que aumentin els que precisament són a la zona reservada pels diagnòstics més lleus, que passen de cinc a vuit, és a dir que ha ingressat un pacient més del municipis que composen el Sector Sanitari de Llevant.

Mare i fill surten a la vegada després de 21 dies a la UCI de l’hospital de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad