Onze persones són a la llista d’espera per poder entrar a un dels dos albergs locals

La Fundació Trobada gestiona actualment i amb els mateixos recursos, tant el del Passeig Ferrocarril com el de Sa Murtera

 

Tres noves altes, un espanyol i dos estrangers extracomunitaris de edats compreses entre els vint i els quaranta anys, ha estat el moviment d’usuaris durant aquest mes d’abril als dos albergs que ara mateix, i amb els mateixos recursos, gestiona la Fundació Trobada a Manacor: el del Passeig Ferrocarril i el provisional de l’escola rural de Sa Murtera, amb la finalitat de descongestionar el confinament d’usuaris a que obliga l’actual pandèmia del Covid-19. Al mateix temps hi hagut dues persones que han causat baixa del centre.

La mitjana de persones que hi han dormit diàriament ha estat de 23, amb un total mensual de 706 pernoctacions. L’alberg de Manacor roman al complet des de fa mesos i a dia 30 d’abril  hi havia 11 persones en llista d’espera. També s’han distribuit 709 racions de berenar, dinar y sopar.

Habiliten l’antiga escola rural de Sa Murtera com a alberg provisional

219 famílies manacorines sense ingressos reben ajuda del banc d’aliments

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad