Empitjorament en les xifres: tres ingressats més avui per COVID-19 a l’hospital de Manacor

Continua havent-hi cinc pacients a la UCI

 

Després d’una setmana sencera de baixada en el número d’ingressats fins arribar-ne a haver només dos a planta, avui les xifres han empitjorat i són tres més de cop els qui han hagut de ser traslladats a la tercera planta preparada aporta per pacients amb coronavirus. Una pujada que en tot cas entra dins les previsions i que fa que, a dia d’avui, hi hagi 5 malalts més lleus i 5 més de greus en llits de la Unitat de Cuidats Intensius (UCI). El que ha quedat, de moment, sense ingressats per Covid ha estat l’hospital de Llevant de Porto Cristo, que aquesta setmana anunciava la notícia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad