Campanya per incentivar la compra de proximitat a partir de dilluns

L’Ajuntament promociona el petit comerç en contra de les grans marques d’internet

 

La delegació de Comerç de l’ajuntament de Manacor ha iniciat una campanya publicitària per incentivar els veïnats del distints nuclis del municipi, a comprar als establiments de proximitat, al petit comerç de tota la vida que finalment torna a obrir a partir d’aquest proper dilluns, 11 de maig. Una campanya que hauria d’anar unida a la pàgina web Demanacor.com, on les tendes que vulguin podran vendre fins a 30 productes cada una per internet, però que encara no està operativa tot i estar anunciada pel passat dimarts.

“Ara és el moment de reflexionar i cuidar el que realment estimes, de comprar a la gent de prop. Ara més que mai, compra al comerç local”, promociona el consistori en un vídeo penjat a les xarxes socials pensat perquè els ciutadans posin per damunt la compra online, la de proximitat i el tracte més humà dels comerciants manacorins.

 

Els comerciants del centre fan un vídeo per anunciar que tornen dilluns

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad