Optimisme sanitari per l’estancament del coronavirus a Manacor

Un nou dia sense ingressos de pacients amb COVID-19 a l’Hospital de Manacor

 

Un nou dia tranquil al Sector Sanitari de Llevant. Cap nou ingrés de pacients amb coronavirus a l’hospital de Manacor fa que es vegi amb optimisme el futur a curt termini. En aquests moments, com ahir dimarts, només dos malalts continuen essent atesos a la tercera. Això sí, en queden encara cinc més a la UCI pendents d’evolució. Després de tot el pont de l’1 de maig sense ingressos per COVID-19, ara s’espera almenys que no hi hagi un rebrot de la malaltia i la desescalada continui.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad