Optimisme sanitari per l’estancament del coronavirus a Manacor

Un nou dia sense ingressos de pacients amb COVID-19 a l’Hospital de Manacor

 

Un nou dia tranquil al Sector Sanitari de Llevant. Cap nou ingrés de pacients amb coronavirus a l’hospital de Manacor fa que es vegi amb optimisme el futur a curt termini. En aquests moments, com ahir dimarts, només dos malalts continuen essent atesos a la tercera. Això sí, en queden encara cinc més a la UCI pendents d’evolució. Després de tot el pont de l’1 de maig sense ingressos per COVID-19, ara s’espera almenys que no hi hagi un rebrot de la malaltia i la desescalada continui.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad