Les platges de Porto Cristo, Cala Anguila o Cala Mendia reobrin per fer-hi esport

Per accedir a l’aigua, primer s’haurà de consultar al socorrista

 

L’ajuntament de Manacor ha anunciat que reobri la pràctica de l’activitat esportiva (no al bany) a les següents platges del municipi: Porto Cristo, Cala Anguila, Cala Mendia, s’Estany d’en Mas i Cala Domingos Gran. Qui vulgui accedir a la mar per practicar esport s’haurà de dirigir al socorrista, que serà l’encarregat de donar instruccions per fer-ho. Pel que fa a la resta de platges, continuaran amb bandera vermella de moment.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad