Les platges de Porto Cristo, Cala Anguila o Cala Mendia reobrin per fer-hi esport

Per accedir a l’aigua, primer s’haurà de consultar al socorrista

 

L’ajuntament de Manacor ha anunciat que reobri la pràctica de l’activitat esportiva (no al bany) a les següents platges del municipi: Porto Cristo, Cala Anguila, Cala Mendia, s’Estany d’en Mas i Cala Domingos Gran. Qui vulgui accedir a la mar per practicar esport s’haurà de dirigir al socorrista, que serà l’encarregat de donar instruccions per fer-ho. Pel que fa a la resta de platges, continuaran amb bandera vermella de moment.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad