L’Ajuntament tanca als cotxes un tram del Passeig Ferrocarril per poder passejar i fer esport

També el carrer Bordils de Porto Cristo i amb un horari determinat

 

L’Ajuntament ha decidit tancar pels cotxes un tram del Passeig del Ferrocarril a Manacor i el carrer Bordils a Porto Cristo, per tal d’afavorir la mobilitat de totes aquelles persones que surten a passejar o fer esport durant les hores permeses. Per un costat es tanca a Manacor el tram entre el carrer Conilles (rotonda de l’olivera) i la carretera de Porto Cristo entre les 18 i les 23 h. Per l’altre, es tancarà el tram entre el carrer Bordils i la Costa d’en Blau de Porto Cristo, entre les 14 i les 23 h. En el primer cas es tancarà el carril exterior i en el segon es tancaran ambdós sentits, encara que hi podrà pujar trànsit pesat com per exemple els busos.

Segons el regidor de Mobilitat, Sebastià Llodrà, “aquesta mesura, que comença avui, s’allargarà fins a nou avis”. “En qualsevol cas, no descartam ampliar aquest espai destinat als vianants”, ha exposat. Per la seva banda, el batle, Miquel Oliver ha destacat que amb aquesta mesura “apostam per la pacificació dels pobles, facilitam les distàncies de seguretat i guanyam espai per la gent”. “Qui millor pot aplicar mesures de benestar per a la ciutadania del municipi és el seu Ajuntament”, ha assegurat.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad