Diversos contenidors han cremat aquesta passada matinada a Manacor

El vídeo

La Policia Local de Manacor ha hagut d’intervenir d’urgència aquesta nit per diversos avisos de foc en contenidors d’orgànic mentre arribaven els bombers. Era passada la mitjanit quan els agents municipals van haver de demanar aigua a un veïnat per intentar apagar les flames d’un contenidor prop de l’escola de La Salle, i un altre entre els carrers General Barceló i Francesc Gomila. Els incendis provocats ha causat, a més de molèsties, desperfectes a vehicles i mobiliari urbà.

 

https://www.facebook.com/sebastia.sanso.1/videos/10222327186077484/

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad