Així serà la segona falla que cremarà a Manacor

L’artista Toni Galmés ja té el model per començar a fer-hi feina

 

Toni Galmés, conegut a Manacor per ser l’artista que va elaborar la primera falla que va cremar al municipi, ja té el disseny de la segona. Basat també en una falla plantada a València fa dos anys, representa una peculiar i personal visió de la natura a través de distints personatges. Galmés ja va cremar el passat mes de novembre al barri de Santa Catalina, la falla Pantomima, una espectacular metáfora de la imatge que les persones projectam a les xarxes que va reunir a més d’un milenar de veïnats durant la seva cremà.

L’estat d’alarma no només ha portat coses dolentes. Gracies a ell, m’han vengut les ganes i la il·lusió de crear una segona falla. La vos imaginau a Manacor? Idò aquest serà el meu objectiu”, ha explicat el propi Galmés. Aquesta vegada és l’obra Per Naturalea de Pere Baenas, dissenyada per Daniel Gomz, primer premi al 2018.

 

 

“No sols l’he elegida per la qualitat artística i la excel·lent composició i pintura de Jose Lafarga, sino sobretot pel seu missatge”. “És un nou projecte que aviat esper poder començar, amb més ganes que mai, per aprendre, millorar i inundar de nou els carrers d’art”.

La cremà de la falla de Santa Catalina en imatges

Santa Catalina cremarà la primera falla en la història de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad