Només queden dos ingressats a planta per coronavirus a Manacor

Unes xifres que demostren la baixada continuada de contagis

 

Poc a poc les coses es van tranquilitzant i normalitzant al Sector Sanitari de Llevant del que Manacor és hospital de referència. És així perquè de cada vegada queden menys ingressats per coronavirus a la tercera planta. En aquests moments només dos continuen essent atesos fora de la UCI, on, això sí, en queden cinc pendents d’evolució. Després de tot el pont de l’1 de maig sense ingressos per COVID-19, ara s’espera almenys que no hi hagi un rebrot de la malaltia i la desescalada continui, a més del carrer, a l’hospital manacorí.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad