Mil mascaretes ‘manacorines’ per protegir comunitats rurals d’Etiòpia

Gràcies a un projecte de la ONG Llevant en Marxa

 

La cooperativa de dones en la comunitat de Kachachullo, a Etiòpia, creada gràcies al projecte Empoderament de la dona en les comunitats rurals a través del seu desenvolupament econòmic realitzat per l’ONG manacorina Llevant en Marxa, amb l’ajuda de la Direcció General de Cooperació de les Illes Belears i la seva convocatòria de subvencions de projectes al desenvolupament, han decidit cosir fins a 1.000 mascaretes per després donar-les a centres de salut de les comunitats rurals de la zona.

“Aquest projecte estava molt a prop de finalitzar, però des Llevant en Marxa s’ha decidit ampliar activitats de costura i sufragar noves despeses per lluitar contra aquesta Emergència mundial del COVID-19. No podríem assumir aquestes noves despeses sense l’ajuda dels nostres socis i col·laboradors que ens ajudau amb les vostres donacions econòmiques”, explica l’ONG.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad