Mil mascaretes ‘manacorines’ per protegir comunitats rurals d’Etiòpia

Gràcies a un projecte de la ONG Llevant en Marxa

 

La cooperativa de dones en la comunitat de Kachachullo, a Etiòpia, creada gràcies al projecte Empoderament de la dona en les comunitats rurals a través del seu desenvolupament econòmic realitzat per l’ONG manacorina Llevant en Marxa, amb l’ajuda de la Direcció General de Cooperació de les Illes Belears i la seva convocatòria de subvencions de projectes al desenvolupament, han decidit cosir fins a 1.000 mascaretes per després donar-les a centres de salut de les comunitats rurals de la zona.

“Aquest projecte estava molt a prop de finalitzar, però des Llevant en Marxa s’ha decidit ampliar activitats de costura i sufragar noves despeses per lluitar contra aquesta Emergència mundial del COVID-19. No podríem assumir aquestes noves despeses sense l’ajuda dels nostres socis i col·laboradors que ens ajudau amb les vostres donacions econòmiques”, explica l’ONG.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad