Els comerciants del centre fan un vídeo per anunciar que tornen dilluns

El petit comerç manacorí es prepara per obrir més de 50 dies després

 

Un grup de comerciants del centre de Manacor han filmat un vídeo amb el títol de ‘Voldríem ser tots…’ on animen als ciutadans de Manacor a tornar a comprar als petits comerços per així incentivar l’economia local. Diversos establiments s’han sumat a aquests iniciativa espontània que cerca tornar a fidelitzar la clientela perduda fa 50 dies amb la declaració de l’estat d’alarma per la crisi sanitària del COVID-19.

 

https://www.facebook.com/CanGaranya/videos/259742825077735/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad