Coronavirus a Manacor: queden vuit pacients ingressats a l’hospital

Les dades indiquen una estabilització i bons símptomes de recuperació

 

Vuit són els pacients que en aquests moments es troben ingressats a l’Hospital de Manacor, entre la tercera planta (tres) i la Unitat de Cuidats Intensius (UCI), segons les dades oficials d’afectats pel COVID-19 al Sector Sanitari de Llevant, és a dir del municipi manacorí i de la resta que comparteixen el centre hospitalari de referència a la zona. Són números que no han variat respecta els d’ahir i els de divendres, quan una nova mort va fer que els pacients de la UCI baixessin.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad