Coronavirus a Manacor: queden vuit pacients ingressats a l’hospital

Les dades indiquen una estabilització i bons símptomes de recuperació

 

Vuit són els pacients que en aquests moments es troben ingressats a l’Hospital de Manacor, entre la tercera planta (tres) i la Unitat de Cuidats Intensius (UCI), segons les dades oficials d’afectats pel COVID-19 al Sector Sanitari de Llevant, és a dir del municipi manacorí i de la resta que comparteixen el centre hospitalari de referència a la zona. Són números que no han variat respecta els d’ahir i els de divendres, quan una nova mort va fer que els pacients de la UCI baixessin.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad