Molts esportistes i passejants en el primer dia de desconfinament adult a Manacor

Alguns no han cumplit amb les normes encara que la jornada ha estat tranquila

 

La primera jornada de desconfinament en la que s’ha pogut fer esport i passejar durant dues franges determinades del dia, ha deixat a Manacor estampes de normalitat en general i alguna excepció de comportaments no massa exemplars. Tant pel matí com a partir de les vuit del capvespre, la via verda i les rondes de Felanitx, des Port, es Parc i Ferrocarril, han estat les zones amb més afluència d’esportistes aficionats i membres de famílies que ha decidit aprofitar el primer dia per ja sortir a esbravar-se després de quasi 50 dies de confinament.

També s’han pogut veure moltes parelles o grups de corredors que incumplien la norma del mínim de distància adequada o grups de passejants que han aprofitat per retrobar-se per xerrar. La poca presència policial en molts de moments ha fet que aquests comportaments no s’hagin multat. Els que sí que han tengut sanció han estat alguns ciclistes per haver sortit més enllà dels límits del municipi de Manacor i haver arribat fins, per exemple, Vilafranca.

La plaça Ramon Llull ha estat un altre punt de trobada i concentració durant matí i sobretot capvespre, on moltes famílies han aprofitat per dur-hi els infants a jugar, encara que no s’han acabat de cumplir tampoc amb les distàncies requerides, i s’ha trobat a faltar l’ús de mascaretes, encara que no és obligatori.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad