Hospital de Manacor: sense variacions en les xifres de malalts per COVID-19

Una estabilitat que ajuda a afrontar els propers dies

 

Les dades oficials d’afectats pel COVID-19 que en aquests moments estan ingressats a l’Hospital de Manacor no han variat des de d’ahir divendres, quan una nova mort va fer que els pacients de la UCI baixessin. Es manté però el bon moment des de que va començar la crisi sanitària i avui són vuit els afectats per coronavirus al Sector Sanitari de Llevant, distribuits entre la tercera planta del centre (tres) i la UCI (cinc més). Bons números en general que fan ser optimistes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad