El ‘monstre’ de les tovalloletes surt a passejar a la Via Portugal

Durant el confinament ha augmentat molt el seu mal ús

 

La SAM, l’empresa que s’encarrega dels aparcaments i la gestió de la xarxa d’aigua corrent de la ciutat de Manacor, ha volgut denunciar aquests dies l’abús que durant el confinament s’ha fet de les tovalloletes netejadores, o més ben dit de l’incivisme de determinats veïnats que les tiren usades dins el vàter.

Això fa que en no degradarse amb l’aigua, arribin a embossar les tuberies i alcin les tapadores de clavagueram, com ha passat aquesta setmana a la Via Portugal, com demostra la imatge. “El monstre de les tovalloletes també vol sortir del confinament!; Embós produit a via Portugal‼️ Recordau que les tovalloletes no es dissolen”, adverteix la SAM.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad