El ‘monstre’ de les tovalloletes surt a passejar a la Via Portugal

Durant el confinament ha augmentat molt el seu mal ús

 

La SAM, l’empresa que s’encarrega dels aparcaments i la gestió de la xarxa d’aigua corrent de la ciutat de Manacor, ha volgut denunciar aquests dies l’abús que durant el confinament s’ha fet de les tovalloletes netejadores, o més ben dit de l’incivisme de determinats veïnats que les tiren usades dins el vàter.

Això fa que en no degradarse amb l’aigua, arribin a embossar les tuberies i alcin les tapadores de clavagueram, com ha passat aquesta setmana a la Via Portugal, com demostra la imatge. “El monstre de les tovalloletes també vol sortir del confinament!; Embós produit a via Portugal‼️ Recordau que les tovalloletes no es dissolen”, adverteix la SAM.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad