L’Ibavi construirà una finca d’onze habitatges de protecció oficial a Manacor

Amb un pressupost aprovat avui pel Consell de Govern de 1,6 milions d’euros

 

El Consell de Govern ha autoritzat avui la despesa de 8 milions d’euros perquè l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI) pugui iniciar el tràmit de licitació de les obres d’edificació de 53 nous habitatges de protecció oficial (HPO) que s’ubicaran a la comarca de Llevant de Mallorca, concretament a Son Servera i a Manacor, on es construirà una finca d’onze habitatges, un local i aparcaments en el carrer de Lleó XIII, amb un pressupost d’1,6 milions d’euros.

Des de l’IBAVI s’han començat a preparar ja les bases per treure a concurs la licitació de les obres de manera que, en aixecar-se l’estat d’alarma, es publiquin els concursos respectius i les empreses constructores puguin presentar les ofertes en el termini d’un mes des de la convocatòria. Una vegada adjudicades les obres, l’execució té una durada prevista de setze mesos en el cas dels habitatges de Manacor.

L’IBAVI ha reprès la construcció dels nous HPO, que s’havia suspès amb la declaració de l’estat d’alarma, després que s’autoritzàs de nou l’activitat el passat 11 d’abril. En aquests moments, s’estan edificant 161 habitatges. La previsió inicial per a 2020 és disposar de 514 habitatges nous acabats o en distintes fases de construcció i d’altres 71 amb inici de tràmits de licitació, el que fa un total de 585 nous HPO.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad