El confinament fa que l’aigua de Porto Cristo sigui més transparent que mai

La imatge

El confinament derivat de la crisi sanitària del coronavirus, també ha duit conseqüències positives. Sobretot pels paratges naturals i per les zones marítimes. Al municipi aquests efectes han estat més visibles al riuet i la zona de platja i port de Porto Cristo, on a més de la proliferació d’anneres el poc efecte humà dins el paisatge ha beneficiat la puresa de l’aigua, aquests dies més transparent i espectacular que mai.

 

El fonoll marí torna a Porto Cristo després d’anys

Les platges tendran bandera vermella i socorrista per evitar el bany

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad