Coronavirus a Manacor: tornen a baixar els ingressats a planta i a la UCI

Ja només són tres els positius que són a planta

 

La setmana en que comença el desescalonament sembla ser molt positiva també pel que fa a les dades oficials d’afectats pel COVID-19 que en aquests moments estan ingressats a l’Hospital de Manacor. Per primera vegada en més d’un mes des de que va començar la crisi sanitària la xifra baixa dels 10 pacients, fins els 8, distribuits entre la tercera planta del centre (tres) i la UCI (cinc més). Bons números per seguir afrontant l’impacte del coronavirus i la nova normalitat associada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad