Una botzina a les sis del dematí desperta els veïnats de l’estació de trens

Part i Banda

 

Un fort renou prop de les sis del dematí ha trastocat avui la son de molts de confinats manacorins que viuen devora de l’estació de trens. I és que a primeríssima hora, una especie de botzina continuada (que ha durat varis minuts) ha alertat els veïnats que han sortit a finestres i balcons per saber què és el que estava passant exactament. Ningú ha sabut informar a què ha estat deguda aquesta incidència, que no ha modificat en tot cas els horaris habituals del servei ferroviari d’aquests dies.

Un altre fet que ha estranyat els passatgers del tren durant els darrers dies de confinament, ha estat l’elecció per part de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) de unes unitats més brutes de l’habitual i amb pintades exteriors que donen mala imatge al servei.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad