Les platges tendran bandera vermella i socorrista per evitar el bany

Mentre ja s’han començat els tràmits oportuns per condicionar-les

 

Tant la platja de Porto Cristo, una part de la qual està precintada per obres al passeig de ses Coves Blanques, com la resta de platges del municipi, no es troben en les millors condicions, pel que des de l’ajuntament de Manacor es demana precaució a tota la ciutadania que decideix sortir-hi a passejar a partir de dissabte.

A partir de demà, i donat que no se sap amb certesa en quin estat es troben les zones de bany pels efectes del temporal Glòria, totes les platges comptaran amb bandera vermella. A més de amb un socorrista, les tasques del qual consistiran a evitar el bany i alhora garantir el distanciament entre persones que hagin decidit passejar-hi. Amb tot, s’han començat els tràmits oportuns per condicionar-les.

En qualsevol cas, cal recordar que en aquesta fase de desescalonament del confinament no es permet el bany ni prendre el sol, només es permet el pas, sempre respectant les distàncies. Per al passeig amb nins, els jocs dels nins estan permesos igual que si fos la via pública.

El confinament fa que l’aigua de Porto Cristo sigui més transparent que mai

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad