L’Ajuntament reparteix 176 targetes de dades a alumnes sense connexió

Entrega en una setmana una eina necessària per poder acabar el curs escolar des de casa

 

L’ajuntament de Manacor ha repartit només durant la darrera setmana fins a 176 targetes de dades per a tots aquells alumnes que no tenen connexió a internet, i necessiten poder rebre i enviar tasques i feines dels seus respectius centre escolars. Una eina fonamental avui en dia per poder seguir el que queda de curs des de casa per mor de la crisi sanitària, i a la que desgraciadament molts nins i joves en edat escolar no hi tenen encara accés o no individualment per distintes raons, sobretot econòmiques.

D’aquesta manera els Serveis Socials de l’Ajuntament, a través del seu actual proveïdor de telefonia i dades (Vodafone), han pogut constatar i quantificar la necessitat i actuar en conseqüència. Així com surtin noves necessitats en aquest sentit es faran noves entregues de targetes. “Era una feina que hauria de fer el mateix Govern, però que hem assumit perquè no podíem esperar més i per no deixar a cap ciutadà pel camí en aquests moments”, explica el batle de Manacor, Miquel Oliver.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad