El coronavirus també entra en desescalada a Manacor

Xifres estables i sense previsió que tornin a pujar substancialment

 

Les xifres de malalts ingressats amb coronavirus a l’Hospital de Manacor continuen estables, i ja són sis dies que o bé no varien o bé baixen, el que ja és un símptoma clar que la desescalada també arriba al centre de referència del Sector Sanitari de Llevant. Un retrocés de la malaltia que sa que avui dijous segons les dades oficials, només quedin quatre persones ingressades a planta i sis positius per COVID-19 més que són a la UCI. S’espera que aquestes dades ja no pugin sino que vagin minvant, encara que no es pot baixar la guàrdia en cap moment.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad