El coronavirus també entra en desescalada a Manacor

Xifres estables i sense previsió que tornin a pujar substancialment

 

Les xifres de malalts ingressats amb coronavirus a l’Hospital de Manacor continuen estables, i ja són sis dies que o bé no varien o bé baixen, el que ja és un símptoma clar que la desescalada també arriba al centre de referència del Sector Sanitari de Llevant. Un retrocés de la malaltia que sa que avui dijous segons les dades oficials, només quedin quatre persones ingressades a planta i sis positius per COVID-19 més que són a la UCI. S’espera que aquestes dades ja no pugin sino que vagin minvant, encara que no es pot baixar la guàrdia en cap moment.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad