Dimarts obri ‘demanacor.com’, la tenda virtual per ajudar els comerços manacorins

L’ajuntament de Manacor posarà en marxa dimarts una nova plataforma de comerç en línia i gratuït, per ajudar els comerços i establiments turístics a millorar les vendes i promocionar els productes, fer-los més accessibles a través d’Internet mentre duri el confinament, però amb la voluntat que vagi més enllà i sigui permanent en el temps.

Aquelles empreses, comerços o establiments podran oferir fins a un màxim de 30 productes o serveis i sels donarà llibertat en la manera de com vulguin fer-los arribar als clients i la forma de pagament. La web, que tendrà com a títol demanacor.com, també podrà ser accessible per pobles, per poder trobar els productes que volguem el més aprop possible.

“Entenem que és urgent i necessari que donem totes les facilitats possibles als comerços en uns moments de gran dificultat com els que vivim amb motiu de la crisi sanitària. Per aquest motiu es vol facilitar eines digitals perquè puguin vendre els productes en línia i promocionar-se de manera gratuïta”, han explicat el batle Miquel Oliver i les regidores del PSOE, Maria Antònia Truyols i Núria Hinojosa.

A tothom que s’hi adhereixi, se li oferirà també formació gratuïta pel maneig d’aquesta plataforma de comerç electrònic.

Si s’està interessat, només fa falta enviar un missatge a:

Telèfons de contacte: 662 35 06 22 (Comerç) i 662 35 06 20 (Turisme)

Correu electrònic: comerciants@manacor.org

Els establiments que usen els serveis d’una gestoria del terme municipal de Manacor ja han rebut la informació per explicar-los aquesta iniciativa municipal.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad