La Policia Nacional intervé a Manacor mil pastilles d’èxtasi amagades dins cereals

La imatge

Agents de la Policia Nacional de Manacor van intervenir ahir fins a 1.000 pastilles d’èxtasi ocultes en una caixa de cereals que portaven dos individus, que van intentar fugir després de ser interceptats en un control. Mentre feien tasques de comprovació, els agents van observar a dues persones caminant cap al dispositiu, advertint-los en aquell mateix moment que no podien passar.

Després d’identificar-los, van descobrir que un d’ells portava una caixa de cereals amb dues bosses transparents més a l’interior que contenien 500 pastilles cadascuna. Sembla ser que la substància estupefaent és MDMA, més coneguda com a èxtasi, a falta de més comprovacions.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad