Gran baixada dels ingressats a planta amb coronavirus a Manacor

Molts bones xifres quan es cumpleixen quinze dies de la tornada a la feina de molts treballadors

 

Aquest dimarts la baixada d’ingressats amb COVID-19 a l’hospital de Manacor sí que ha pegat una baixada forta. Si ahir i despúsahir parlavem de 14 afectats totals, set d’ells a la tercera planta del centre i set més a la UCI, avui hem de parlar que quasi arribam ja a la barrera psicològica dels 10: en concret ara mateix són onze, dels quals ‘només’ en queden quatre de positius a planta i continuen els set dels darrers dies a la Unitat de Cuidats Intensius. És una gran senyal tenint en compte que fa quinze dies que molts treballadors tornaren als seus llocs de feina.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad