Gran baixada dels ingressats a planta amb coronavirus a Manacor

Molts bones xifres quan es cumpleixen quinze dies de la tornada a la feina de molts treballadors

 

Aquest dimarts la baixada d’ingressats amb COVID-19 a l’hospital de Manacor sí que ha pegat una baixada forta. Si ahir i despúsahir parlavem de 14 afectats totals, set d’ells a la tercera planta del centre i set més a la UCI, avui hem de parlar que quasi arribam ja a la barrera psicològica dels 10: en concret ara mateix són onze, dels quals ‘només’ en queden quatre de positius a planta i continuen els set dels darrers dies a la Unitat de Cuidats Intensius. És una gran senyal tenint en compte que fa quinze dies que molts treballadors tornaren als seus llocs de feina.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad