Sabeu què és una beneitera? el museu cerca objectes curiosos de cada casa

Es tracta d’un projecte perquè tothom pugui mostrar les seves joies amagades

 

El Museu d’Història de Manacor reprèn aquests dies el projecte anomenat El millor de cada casa, que consisteix a mostrar un objecte de cavostra que tengui un significat simbòlic o històric especial. A vegades un objecte històric no té sentit només pels anys que té sinó pel significat que li donen els seus propietaris. La majoria de vegades aquest significat és inexplicable pels arqueòlegs.

Tothom sap quin és aquell objecte especial amb una història darrere o tal vegada aquests dies, amb tant de netejar i endreçar, ha comparegut algun tresor amagat. “Iniciam el projecte i us convidam a compartir aquests objectes a través de les xarxes amb l’etiqueta #elmillordecadacasa i a explicar la seva història. També ens podeu enviar un correu electrònic amb la fotografia a museu@manacor.org o per Whatsapp al telèfon del Museu 647 24 75 63″.

Un bon exemple és la peça francesa de finals del segle XIX amb la que es presenta l’activitat, una beneitera, que no és res més que una peça petita d’art religiós, amb distintes formes i que fa les funcions d’una pica de l’aigua beneïda. No sabem com acabarà aquesta experiència, sigui amb una exposició virtual o amb una exposició presencial, o ambdues. Compartiu-ho!

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad