La Policia Local ha aturat més de 3.800 vehicles des de l’inici de l’estat d’alarma

Han obert fins a 285 expedients sancionadors

 

La Policia Local de Manacor ha controlat més de 3.800 vehicles dins el terme municipal des de que va començar l’estat d’alarma, decretat per fer front a la crisi sanitària del coronavirus, “per identificar perquè necessitaven moure’s”. Així ho va confirmar aquest divendres el batle de Manacor, Miquel Oliver, qui a més va donar noves dades al respecte de la labor del cos de seguretat local.

Així sabem també que els agents de la Policia Local han aixecat (fins aquest divendres) 285 actes o expedients sancionadors a veïnats que entenien que no podien justificar la seva sortida al carrer, i que per tant no respectaven de forma adequada el confinament pel COVID-19. Per altra banda se sap que a Manacor i en més d’un mes de quarentena, tan sols una persona ha hagut de ser detinguda.

“La Policia continua treballant per cumplir amb la seguretat, per controlar i castigar a qui no ho fa bé”; Hi ha hagut també més de 3.700 persones identificades des del passat 14 de març i fins a 72 controls per anar aturant als veïnats i conèixer cap a on es volien desplaçar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad