Estabilitat i lleu baixada de malalts de coronavirus a l’hospital de Manacor

Avui diumenge són set els positius estables que continuen a planta

 

La crisi del coronavirus al Sector Sanitari de Llevant, del que l’hospital de Manacor és el centre de referència, continua estable pel que fa al número de pacients ingressats. Aquest diumenge hi ha hagut una lleu baixada dels positius per COVID-19 a la tercera planta, el que significa que si ahir s’havia pujat fins a vuit, avui són set. En canvi es mantenen els que són a la Unitat de Cuidats Intensius, que continuen en set.

L’hospital comença a repartir mascaretes quirúrgiques per a qui vagi a consulta

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad