Els morts durant l’estat d’alarma a Manacor tendran un acte de despedida

Vuit dels vint-i-sis enterrats al cementiri municipal des de l’estat d’alarma tenien coronavirus

 

Des del 14 de març, dia en que es va decretar l’estat d’alarma per la crisi sanitària del coronavirus, fins aquest cap de setamana, 26 han estat els morts que han estat enterrats al cementiri municipal de Son Coletes de Manacor. D’aquests 8 tenien COVID-19 mentre que els altres 18 moriren d’altres patologies, segons va aclarir ahir divendres el regidor encarregat del recinte, Carles Grimalt, que a més va anunciar que el consistori està treballant en l’organització d’un acte perquè els familiars puguin despedir-se dels seus difunts, una vegada acabat el confinament.

Grimalt ha volgut agrair la feina que han fet els treballadors del cementiri en aquests moments complicats, alhora que ha precisat que en cap moment han estat exposats a cap perill sanitari: “Els morts amb COVID arriben en una bossa esterilitzada i hermètica, al mateix temps que el féretre està també precintat, el que no ha suposat cap perill pels treballadors a l’hora de la inhumació”. “Quan això acabi estam preparant un acte perquè els familiars puguin despedir-se com toca dels difunts”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad