Coronavirus a Manacor: augmenten els pacients a planta, baixen a la UCI

Continuen les fluctuacions de positius per COVID-19 ingressats a l’hospital

 

La crisi sanitària del coronavirus a la zona de Manacor continua serpentejant pel que fa al número de pacients ingressats a l’hospital comarcal. Avui dissabte hi ha hagut un augment dels positius per COVID-19 a la tercera planta habilitada pel centre, és a dir que si ahir havien baixat a cinc, avui són tres més fins els vuit. En canvi disminueixen els que són a la Unitat de Cuidats Intensius, que passen de ser nou a set. Fluctuacions esperades que fan que, de totes formes, l’estabilitat sigui el denominador comú els darrers dies.

L’hospital comença a repartir mascaretes quirúrgiques per a qui vagi a consulta

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad