Coronavirus a Manacor: augmenten els pacients a planta, baixen a la UCI

Continuen les fluctuacions de positius per COVID-19 ingressats a l’hospital

 

La crisi sanitària del coronavirus a la zona de Manacor continua serpentejant pel que fa al número de pacients ingressats a l’hospital comarcal. Avui dissabte hi ha hagut un augment dels positius per COVID-19 a la tercera planta habilitada pel centre, és a dir que si ahir havien baixat a cinc, avui són tres més fins els vuit. En canvi disminueixen els que són a la Unitat de Cuidats Intensius, que passen de ser nou a set. Fluctuacions esperades que fan que, de totes formes, l’estabilitat sigui el denominador comú els darrers dies.

L’hospital comença a repartir mascaretes quirúrgiques per a qui vagi a consulta

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad