L’Ajuntament crearà una plataforma per salvar el petit comerç de Manacor

Es prorratejarà la taxa d’ocupació de terrasses perquè no hagin de pagar pel temps que estiguin tancades

 

“El nostre principal interés en aquests moments és que cap comerç hagi de tancar en acabar l’estat d’alarma”, ha explicat Maria Antònia Truyols a la segona Assemblea Ciutadana de la legislatura que ha tingut lloc, aquesta vegada de manera virtual, avui capvespre i amb la participació i les preguntes d’un centenar de veïnats. Truyols ha anunciat la creació municipal d’una plataforma virtual on es posarà en valor aquests establiments, que podran alhora oferir productes i serveis.

“Es tracta que puguin per exemple oferir promocions des d’aquest espai, que la gent s’hi pugui adherir i que una vegada poguem tornar a comprar es puguin bescanviar”. També ha ofert als bars i restaurants, la possibilitat de penjar virtualment els seus menús i ofertes perquè els mateixos clients “puguin veure que hi continuaran essent”.

Truyols també ha comentat que l’area de Comerç i Turisme del consistori ja fa feina en un vídeo promocional del municipi i els seus establiments, així com una potent campanya de publicitat perquè tots els manacorins s’enrecordin i tornin a comprar més que mai al petit comerç local.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad