La UCI de Manacor registre un màxim de pacients amb coronavirus

S’ha de continuar extremant les precaucions per evitar rebrots al Sector Sanitari de Llevant

 

Contradictòriament, encara que avui divendres hi ha dos pacients menys ingressats per coronavirus a l’Hospital de Manacor, no se pot dir que la situació hagi millorat. Ho deim perquè en aquests moments es registre el màxim nombre de pacients a la Unitat de Cuidats Intensius des de que va començar la crisi sanitària, amb un total de 9. Així les coses, tenim en total 14 infectats per COVID-19 (dos menys que ahir), cinc d’ells ingressats a la tercera planta.

L’hospital comença a repartir mascaretes quirúrgiques per a qui vagi a consulta

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad