Tampoc hi haurà Fires i Festes

L’Ajuntament es planteja algun tipus d’acte virtual

 

Tampoc hi haurà Fires i Festes a Manacor. La crisi sanitària del coronavirus no permetrà enguany que les tradicionals celebracions de primavera, que es duen a terme entre finals de maig i principis de juny, puguin desplegar-se així com toca. L’Ajuntament vol evitar els actes multitudinaris com la fira o les tradicionals carrosses pel passeig de Na Camella.

Així ho ha fet saber oficialment el regidor de Festes, Artur Aguiló, qui confia però en poder organitzar “alguna sorpresa” al respecte, segurament de caràcter virtual. Tant és així que l’ajuntament manacorí a publicat a les xarxes un vídeo on tan ell com el regidor Carles Grimalt, demanen als veïnats que els facin arribar propostes alternatives a les Fires i Festes tradicionals.

Tot i això, el consistori encara es planteja fer algun tipus d’acte institucional per no haver de cancelar-les de manera oficial i evitar així que hi hagi una aturada en sec després de dècades ininterrompudes. També es mira la possibilitat de crear un programa virtual com per Sant Jordi perquè la gent pugui participar des de casa presenciant, per exemple, els balls dels Cossiers.

 

https://www.facebook.com/ajmanacor/videos/255408545584710/

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad