Hospital de Manacor: 9 ingressats a planta i 7 a UCI per coronavirus

Xifres estables a l’espera d’una evolució crucial durant els propers dies

 

Sense cap alta ni cap baixa, les xifres d’avui dijous d’ingressats per coronavirus a l’Hospital de Manacor són exactament les mateixes que ahir dimecres. D’aquesta manera tenim que són 9 les persones que en aquests moments ocupen llits de la tercera planta reservada per pacients amb COVID-19, mentre que 7 persones més són a la Unitat de Cuidats Intensius (UCI). Un estancament que no deixa de ser una bona notícia en uns dies incerts però determinants per saber cap on va la tendència sanitària al Sector de Llevant.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad