Hospital de Manacor: augmenten els pacients a planta i a UCI amb coronavirus

Ara mateix són set els afectats per COVID-19 a la UCI

 

La setmana no comença massa bé a l’Hospital de Manacor pel que fa al número d’ingressats per coronavirus. Si fa dues setmanes s’iniciava el que semblava una baixada de casos, que poc després s’estabilitzaven, des de la setmana passada les xifres han anat augmentant, encara que sigui mínimament. Avui dilluns idò, hi ha dues persones més infectades per COVID-19 al centre hospitalari: 9 a planta i fins a 7 més a la UCI, per un total de 16 pacients hospitalitzats al Sector Sanitari de Llevant.

Les denúncies per no respectar el confinament a Manacor ja superen les 400

Ja són sis les persones amb coronavirus enterrades al cementiri de Manacor

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad