Hospital de Manacor: augmenten els pacients a planta i a UCI amb coronavirus

Ara mateix són set els afectats per COVID-19 a la UCI

 

La setmana no comença massa bé a l’Hospital de Manacor pel que fa al número d’ingressats per coronavirus. Si fa dues setmanes s’iniciava el que semblava una baixada de casos, que poc després s’estabilitzaven, des de la setmana passada les xifres han anat augmentant, encara que sigui mínimament. Avui dilluns idò, hi ha dues persones més infectades per COVID-19 al centre hospitalari: 9 a planta i fins a 7 més a la UCI, per un total de 16 pacients hospitalitzats al Sector Sanitari de Llevant.

Les denúncies per no respectar el confinament a Manacor ja superen les 400

Ja són sis les persones amb coronavirus enterrades al cementiri de Manacor

 

Print Friendly, PDF & Email